Material om stamning

Material att beställa

Stamningsförbundet har tagit fram tryckmaterial som kan användas av bland annat föräldrar, logopeder och skolpersonal. Det finns även en specialutgåva av Bamse, en havsgrön rosett, knappar med käcka texter, mm.

KLICKA HÄR för att läsa mer om våra olika broschyrer och lägga en beställning.


Material att ladda ner (och beställa)

Foldrarna ”Stamning hos barn” (nu även på somaliska) och ”Stamning hos vuxna”, samt de mer utförliga broschyrerna ”Stamning hos förskolebarn” och ”Stamning i skolan” går att beställa via beställningsformuläret, men går även att ladda ner direkt. Klicka på bilderna nedan för att kostnadsfritt ladda ner dessa som pdf.

Nyhet: Ny broschyr på somaliska!
Stamningsförbundets populära informationsbroschyr Stamning hos förskolebarn finns nu översatt till somaliska.
Då efterfrågan på informationsmaterial på i synnerhet somaliska och arabiska har visat sig vara stor, vill förbundet tillgodose detta behov i möjligaste mån. Därför har vi låtit översätta och trycka upp Stamning hos förskolebarn, med plan på fler översättningar under detta år.

Stamning hos förskolebarn (Shigshigga carruurta xannaanada) är en omfattande broschyr som riktar sig till dig som kommer i kontakt med förskolebarn som stammar. Här får du information om stamning samt praktiska tips som du kan ha nytta av. Broschyren är skriven av logopederna Marie Hasselberg Garsten, Cecilia Lundström och Alexandra Carlstrand. Översättningen är gjord av Ida Gure.
Kostnaden är 15 kr styck om du beställer 1-10 exemplar, och 10 kr styck om du beställer fler än 10 exemplar. Porto tillkommer.
Allt material går att beställa beställa här

Annat material att ladda ner (i pdf format).


Materialtips från andra källor