Ungdomsträff

Ungdomsträff i Göteborg 15-16 april

Den 15-16 april anordnades en ungdomsträff för förbundets medlemmar i Göteborg. Ledare var Josefine Linnell och Ilma Feklistoff från förbundsstyrelsen. Det var väldigt roligt att äntligen kunna få möjligheten att träffa och lära känna varandra. Helgen var fullspäckad med aktiviteter och god mat. En favorit var nog spelhallen där det väntades en 5-kamp. Det var allt ifrån rodeo och hästlöpning till bilrace och prickskjutning.

Innan vi skiljdes åt dagen efter gick vi i samlad trupp till Paladia, ett lite annorlunda Escape Room. Under en timme skulle vi slå ihop våra huvuden och söka efter ledtrådar för att hitta den försvunna trollstaven. Självklart vann vi! Vilken seger, vilket gäng! Vi ledare vill tacka våra fina deltagare för att ha gjort helgen precis så bra som vi hoppades på. Nästa gång kanske du är med?

Av: Ilma Feklistoff