Stammar du? Då är du inte ensam.

Stamning är en diagnos som finns med i den internationella klassifikationen av sjukdomar (ICD-10-SE). Stamning är ett talfel som kan vara jobbigt att leva med. Utsikterna att för alltid bli av med stamningen är än så länge utom räckhåll. Många som stammar har därför accepterat situationen som den är, medan andra ständigt är på jakt efter nya sätt att behärska sin stamning. Stamningsförbundet vill placera sig någonstans däremellan och vara en kunskapsbank för de möjligheter som finns runt om i Sverige idag.

Välkommen till oss

Många kan tycka att det är konstigt att gå med i en "stamningsförening" – man har ju nog med sitt eget talfel. Men stamningsföreningarna är inte till för att "träffas och stamma" utan för att "träffas och tala". Det ger tillfälle att träffa andra med samma erfarenhet, det betyder ofta mer än vad man först tror. Medlemskapet och ekonomiskt stöd är också ett tillfälle att stödja vår verksamhet.

Läs mer om stamning

Stamning i media

Material om stamning (häften, böcker, filmer) kan beställas från oss via vårt beställningsformulär.

Läs mer om Stamningsförbundet och vår verksamhetsidé.

Medlemsföreningar

Vi vill också presentera de stamningsföreningar som finns runt om i landet. I dessa pågår ett viktigt informationsarbete, social mötesverksamhet och lärorik kursverksamhet.

Vilken anledning du än har så är du alltid välkommen till oss!

Bli medlem du också
Lämna ett bidrag