Familjeläger

FAMILJELÄGRET 2021 ÄR TYVÄRR INSTÄLLD PGA PANDEMIN.

Men håll ut, för vi planerar ett barnläger i 2022,
så håll koll på hemsidan och våra sociala medier. 🙂


PS. (Stamningsförbundet brukar anordna två barnläger. Har du inte varit med på något läger förut, rekommenderar vi att du går på barnlägret först. Skillnaden läser ni här. )


Referat från Familjeläger i Visby 2-5 aug 2019

Det var vårt första tillfälle att besöka familjelägret i Visby. Vi anlände till Visby runt fredag lunch och barnen började med att entusiastiskt slänga sig i poolen efter att vi checkat in på hotellet. Framåt eftermiddagen var det samling för alla deltagare där vi lärde känna varandra varefter vi fortsatte ut på byn för middag, godisinköp och glassfrossa.

Efter en god natts sömn och en fantastisk frukost, blev vi upphämtade med buss för avfärd mot Lummelundagrottan, kamelridning och cirkus. Dagen avslutades med middag och sjörövaräventyr i Visby och vi somnade gott i våra sängar.

På söndagen följde barnen med några föräldrar till ett vetenskapscenter där de fick utforska olika teknologier och utföra fysikaliska experiment. Resten av föräldrarna och personalen fick dela med sig av sina erfarenheter och upplevelser kring stamning. Efter lunch var det fri tid men nästan samtliga begav sig till Medeltidsmarknaden för att insupa en svunnen tid. Vi samlades åter på kvällen för gemensam middag och vandring genom staden.

Helgen avslutades med gemensam frukost på måndagsmorgonen med massor av kramar och farväl av nya vänner.

Lägret var väldigt välorganiserat och hade ett stort barnfokus i allt från aktiviteter till middagsmat. Ledarna var trygga och entusiastiska vilket fick barnen och oss vuxna att trivas. Vi upplever lägret som mycket värdefulla dagar för vår dotter där hon fick tillbringa tid med andra stammande barn och deras familjer på ett naturligt och glädjefyllt sätt.

Tack för allt!

Kram Anna-Maja och Gustav