Familjeläger

Välkommen till Visby

Dock inte i 2021, då covid-19 tvingade oss tyvärr att ställa in alla läger. Men vi planerar redan inför nästa år, så håll koll på vår hemsida och sociala medier för att veta när nästa läger blir.


Detta läger är för alla åldrar. Syskon, mormor, ja t.o.m hunden får medfölja! 

(Stamningsförbundet anordnar även i 2020 två barnläger. Har du inte varit med på något läger förut, rekommenderar vi att du går på barnlägret först. Skillnaden läser ni här. )

Välkommen till rosornas ö! Nu planeras ännu ett familjeläger i Visby för familjer med stammande barn i alla åldrar, en återträff för er som har varit med på tidigare barnläger. Detta läger brukar vara MYCKET populärt så här gäller snabb anmälan, då platserna går åt väldigt snabbt. Lägret äger rum samtidigt som medeltidsveckan, så passa på att stanna några extra dagar på Gotland.

På det fullspäckade programmet står bland annat besök till Sveriges största glassbar, bussutflykt, medeltidsmarknaden, lekar, tipspromenad mm.

Priset för en vuxen, samt ett stammande barn är 3500kr. Då ingår kost, logi, samt aktiviteter och utflykten. För övriga familjemedlemmar gäller självkostnadspris.Kom och träffa underbara nya och gamla vänner.

Alla åldrar välkommen, så ta med mormor och lillebror, så att de får uppleva hur det är att vara i ett skojigt gäng där vi som stammar står i fokus. 🙂

Vill du som logopedstudent delta (på egen bekostnad), hör av dig.

Obs! Platserna brukar gå åt snabbt, så först till kvarn….. 

Anmälan samt frågor sker till Kim Lindbom Carlsson på boingecarlsson@telia.com, 0709-725768.

Varmt välkomna!!!


Referat från Familjeläger i Visby 2-5 aug 2019

Det var vårt första tillfälle att besöka familjelägret i Visby. Vi anlände till Visby runt fredag lunch och barnen började med att entusiastiskt slänga sig i poolen efter att vi checkat in på hotellet. Framåt eftermiddagen var det samling för alla deltagare där vi lärde känna varandra varefter vi fortsatte ut på byn för middag, godisinköp och glassfrossa.

Efter en god natts sömn och en fantastisk frukost, blev vi upphämtade med buss för avfärd mot Lummelundagrottan, kamelridning och cirkus. Dagen avslutades med middag och sjörövaräventyr i Visby och vi somnade gott i våra sängar.

På söndagen följde barnen med några föräldrar till ett vetenskapscenter där de fick utforska olika teknologier och utföra fysikaliska experiment. Resten av föräldrarna och personalen fick dela med sig av sina erfarenheter och upplevelser kring stamning. Efter lunch var det fri tid men nästan samtliga begav sig till Medeltidsmarknaden för att insupa en svunnen tid. Vi samlades åter på kvällen för gemensam middag och vandring genom staden.

Helgen avslutades med gemensam frukost på måndagsmorgonen med massor av kramar och farväl av nya vänner.

Lägret var väldigt välorganiserat och hade ett stort barnfokus i allt från aktiviteter till middagsmat. Ledarna var trygga och entusiastiska vilket fick barnen och oss vuxna att trivas. Vi upplever lägret som mycket värdefulla dagar för vår dotter där hon fick tillbringa tid med andra stammande barn och deras familjer på ett naturligt och glädjefyllt sätt.

Tack för allt!

Kram Anna-Maja och Gustav