Förbundsmöte 2020

Det planerade förbundsmötet som skulle anordnats i april i Stockholm har ställts in enligt Folkhälsomyndigheten rekommendationer i samband med Covid-19 smittan.

Efter diskussion med lokalföreningarna har Stamningsförbundets styrelse beslutat att hålla årets förbundsmöte via videoplattformen Zoom, lördagen den 13 juni kl 14.00.

Ni som lokalförening är kallade att delta på förbundsmötet. Meddela kansliet senast 18 maj vilka ombud ni har utsett, så att alla möteshandlingar kan skickas digitalt till dessa personer i god tid.

Inför mötet kommer ombuden att erhålla instruktioner för hur man använder Zoom. Om ett ombud vill öva på Zoom med någon från styrelsen är det bara att kontakta kansliet eller styrelsen om detta.

  • Kl 13.00 Uppkoppling till det virtuella mötesrummet, registrering av deltagare och röstberättigade. Möjlighet till tekniska frågor, småprat och distansfika.
  • Kl 14.00 Förbundsmötet startar.

Valberedningen söker

Inför 2020 års förbundsmöte önskar valberedningen få in förslag på kandidater till följande poster: ordförande (väljs på två år), kassör (väljs på två år), fem ordinarie ledamöter (väljs på ett år), tre suppleanter (väljs på ett år), två internrevisorer (väljs på ett år) samt en internrevisorsuppleant (väljs på ett år).

Erfarenhet från styrelsearbete i någon stamningsförening är meriterande eftersom man då är bekant med stamningsrörelsen. Annat styrelsearbete är givetvis också meriterande, samt övrig erfarenhet från ideell sektor. En förbundsstyrelse behöver ha personer med olika typer av kompetenser, arbetslivserfarenheter och/eller utbildningar som kan främja en fortsatt utveckling av vårt riksförbund.

Valberedningen önskar få in förslag och nomineringar så snart som möjligt. Vet du någon som platsar till en post som förtroendevald, tveka inte och fråga personen eller föreslå personen till oss.

Valberedningen vill ha
• För och efternamn på personen, samt mobilnummer (gärna även epost)
• Vilken förening är personen med i
• Hur känner ni personen.
• Vad ni tror personen skulle platsa till.

Valberedningen tackar för ert engagemang och med vänliga hälsningar,

Peter Peter_J20@hotmail.com Tel: 0730419559
Kaj Kaj.e.persson@gmail.com Tel: 0705143921

(Årets förtroendevalda finns här.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s